Karin Smits 25 jaar eigenaresse van De Luytervelde

Op 1 mei 2017 vierde De Luytervelde het 25 jarig jubileum van eigenaresse Karin Smits. Op deze speciale dag nodigde De Luytervelde alle ex-werknemers uit om dit feest gezamenlijk te vieren. 

Verder wil De Luytervelde alle gasten, leveranciers en betrokkenen bedanken voor 25 jaar vertrouwen. Tot snel!

 

De Luytervelde in de lijst van tien beste zakenrestaurants van Nederland

In janauri 2016 brengt het FD (Financieel Dagblad) een lijst uit met de tien beste zakenrestaurants van Nederland. De Luytervelde staat als enige restaurant van Noord-Brabant in deze lijst.

Klik hier voor het hele artikel.

 

De Luytervelde in restaurantgids Lekker 2016 op plek 85 van Nederland

Met trots kunnen wij u melden dat De Luytervelde dit jaar op plaats 85 staat in de lijst van beste restaurants van Nederland. 

 

Karin Smits, al bijna 25 jaar aan het roer van de Luytervelde


Karin Smits is in 2017 25 jaar eigenaresse van restaurant De Luytervelde. Het restaurant in de fraaie oude boerderij in Acht bestaat al langer, want Karin’s ouders begonnen al in 1988 met een restaurant in de voormalige stallen van het ouderlijk huis van Karin. Inmiddels is De Luytervelde één van de meest vooraanstaande restaurants van Eindhoven.

 

De Luytervelde: Eerste duurzame restaurant van Eindhoven

In navolging van ‘Proef Eindhoven’ heeft van Gansewinkel bij de Luytervelde een afvalbarometer geplaatst. 

De Afvalbarometer maakt in een oogopslag duidelijk wat verschillende afvalstromen weer opleveren in termen van grondstoffen, (duurzame) energie, afval en CO2-besparing. De Luytervelde is het eerste restaurant dat deze barometer heeft kunnen plaatsen en daar zijn wij dan ook erg trots op!

Wilt u meer informatie over de afvalbarometer? Neem een kijkje op www.afvalbarometer.nl

 

Online en per sms reserveren

Snel en makkelijk een tafel reserveren kan bij ons op verschillende manieren.
Om online een reservering te maken klikt u HIER en vult u uw gegevens in.

U kunt ook een reservering per sms maken. SMS de datum, uw naam, het gewenste tijdstip en het aantal personen naar 06-54312636. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken.

 

Dinercheque

Altijd leuk om iemand blij te maken met een leuke avond. Met een dinercheque van De Luytervelde is dat een schot in de roos. De cheques zijn in verschillende bedragen verkrijgbaar. Neem contact met ons op en wij zorgen er voor!