D E  K A A R T

Wat is er nu mooier dan geïnspireerd raken door en werken met de mooiste en beste seizoensproducten? Chef-kok Leon Borgers en zijn brigade doen het dagelijks!
U kunt ervoor kiezen om ‘a la carte’ bij ons te dineren of een keuze te maken uit een van onze menu’s. Als het binnen onze mogelijkheden valt, serveren wij zelfs gerechten die u niet op onze kaart terugvindt.

Volgt u een speciaal dieet of heeft u bepaalde allergieën? Maak het aan ons kenbaar en onze keukenbrigade houdt rekening met uw wensen.

MENU’S


LUNCH
De Luytervelde Business menu;

Twee gangen lunchmenu 28,50

Te bestellen tot 14.30 uur


Proeverij van onze kaart; 5 gangen amuse menu 45,00


DINER

Drie gangen verrassingsmenu 47,50
Vier gangen verrassingsmenu 55,00
Zeven gangen verrassingsmenu 72,50


“Luytervelde” menu  69,50

•  Krab - ponzu - wasabi - avocado
•  Coquille - venkel - dragon - pickels
•  Kabeljauw - asperge - hollandaise - oester
•  Kalfshaas - bbq - cassoulet – grove mosterd
•  Peer - geitenkaas - macaron - ruccola
•  Citrus - sorbet - dille – vlierbessen – witte chocolade


Proeverij van onze kaart; Tien gangen amuse menu 80,00


ARRANGEMENT 90,00
• Vier gangen menu
• Begeleidende wijnen
• Koffie met zoete lekkernijen 


VOOR BIJ DE BORREL

OESTERS
|Naar uw wens geserveerd|per stuk à 3,50|

PATA NEGRA
|per 50 gr. à 19,50 |



VOORGERECHTEN

GEROOKTE ZALM
| CHEESECAKE MIERIKSWORTEL | TUINKERSMAYONAISE | AVRUGA KAVIAAR|
24

HANDGEDOKEN COQUILLES
| PETERSELIE | ASPERGE | AARDAPPEL| KWARTELEI|
25

KREEFT
| CANTALOUPE | KERRIE | SOJA | KLETSKOP SAMBAL | KROPSLA|
28

KALFSHAAS / GANZENLEVER
| CREME PIJNBOOMPIT | HAZELNOOT CRUNCH | RUCOLA | BIET|
24



KLASSIEKERS

GEBAKKEN GANZENLEVER
| VIJG | DADEL | CRUNCH PECANNOOT | SAUS PERENSTROOP|
24

STEAK TARTARE
| AARDAPPEL | TOMAAT | BASILICUM|
23

KREEFTENSOEP
| KLASSIEK | HALVE KREEFT|
22



HOOFDGERECHTEN UIT DE ZEE

NOORDZEE TARBOT
| FILET | GEROOKTE RATTE AARDAPPEL|
OLIJFOLIE | LAMSOREN | ASPERGES|
46

LIJNGEVANGEN ZEEBAARS
| PAELLA|AIOLI | PULPO | GAMBA|
39

LANGOUSTINES
| GEMBER | BOSUI | RODE UI |KOKOS|
40


HOOFDGERECHTEN VAN HET LAND

LAMSRUGFILET
|CASSOULET | ASPERGES | BBQ | PROVENÇAALS|
40

BARBARIE EEND
| BORST + BOUTJE | RISOTTO | MORIELJES | DRAGON|
35

KALFSHAAS
| FILET + ZWEZERIK | SPINAZIE | BEARNAISE | LENTE-UI |
36

KLASSIEKE ASPERGES
| BEENHAM | BIO-EI | PETERSELIE | BOERENBOTER |
34



NAGERECHTEN

KAAS

ASSORTIMENT
|5 KAZEN|
15

ASSORTIMENT
|7 KAZEN|
21

De kaas wordt geserveerd met diverse gels, compotes, gedroogde vruchten en vruchtenbrood.



DESSERTS

CHEESECAKE
|AARDBEIEN|FRAMBOOS|KLETSKOP|
13

CREME BRULEE
|KOKOS|SHAKE MALIBU|BAVAROIS KOKOS|
13

TONY'S CHOCOLONELY
|KARAMEL|ZEEZOUT|KROKANTE SPONGECAKE|
13

PARADE
|SELECTIE VAN 5 KLEINE DESSERTS|
17

ZOETE LEKKERNIJEN
|GESERVEERD BIJ DE KOFFIE|
5