D E  K A A R T

Wat is er nu mooier dan geïnspireerd raken door en werken met de mooiste en beste seizoensproducten? Chef-kok Leon Bogers en zijn brigade doen het dagelijks!
U kunt ervoor kiezen om ‘a la carte’ bij ons te dineren of een keuze te maken uit een van onze menu’s. Als het binnen onze mogelijkheden valt, serveren wij zelfs gerechten die u niet op onze kaart terugvindt.

Volgt u een speciaal dieet of heeft u bepaalde allergieën? Maak het aan ons kenbaar en onze keukenbrigade houdt rekening met uw wensen.

MENU’S


LUNCH
De Luytervelde Business menu;

Twee gangen lunchmenu 28,50

Te bestellen tot 14.30 uur


Proeverij van onze kaart; 5 gangen amuse menu 45,00


DINER


“Luytervelde” menu  76,50

•  Zeebaars – ajo blanco - druif - amandel

•  Tartaar rund – chorizo - piment - aardappel

•  Kabeljauw - paling - paksoi - dashi
•  Coquille – bloemkool – bundelzwammetjes – hazelnoot - kalfsjus
•  Hert – rode biet – quinoa – gerookte aardappel – meiraap
•  Appel - geiten yoghurt - thijm - macadamia 
•  Pêche melba 2017 - framboos - perzik - vanille 


Vier gangen 55,00

Vijf gangen 62,50
Zes gangen 69,50


ARRANGEMENT 95,00
• Vijf gangen menu
• Begeleidende wijnen
• Koffie met zoete lekkernijen 


VOOR BIJ DE BORREL

OESTERS
|Naar uw wens geserveerd|per stuk à 3,50|

PATA NEGRA
|per 50 gr. à 19,50 |



VOORGERECHTEN

KREEFT
|AJO BLANCO | DRUIF | AMANDEL | ZUURDESEM|
24

RUND
|TARTAAR | EIDOOIER | PIMENT | AARDAPPEL | ANSJOVIS|
23

EEND
|GEKONFIJT | ZUURKOOL | BLOEDWORST | TRUFFEL | HAZELNOOT|
24

VEGETARISCH
|TOMAAT | WATERMELOEN | BURRATA | JUICE|
19



KLASSIEKERS

GEBAKKEN GANZENLEVER
|KRUIDKOEK | PEER | SPECULAAS | BRAMENSAUS|
24

SCHOTSE ZALM
|GEROOKT |AVRUGA KAVIAAR | MIERIKSWORTEL | KWARTELEITJE|
23

KREEFTENSOEP
|KLASSIEK | HALVE KREEFT|
23



HOOFDGERECHTEN UIT DE ZEE

NOORDZEE TARBOT
|FILET|BLOEMKOOL|BUNDELZWAMMETJES |
|KALFSBOTERSAUS|
46

KABELJAUW
|PALING| ENOKI|PAKSOI|DASHI HOLLANDAISE|
36

LANGOUSTINES
|POMPOEN|TOM KHA KAI|PINDA|VADOUVAN|
38

 

HOOFDGERECHTEN VAN HET LAND

RUNDERHAAS
|ROMESCO|KRIELTJES|PREI|HAZELNOOT|MADAGASCAR PEPER|
42

ANJOU DUIF
|BORST + POOTJE|HOISIN|WORTEL|MAIS|FLESPOMPOEN|
38

HERT
|FILET|RODE BIET|QUINOA|KOOLRAAP|VIJF SPECERIJEN|
38



NAGERECHTEN

KAAS

ASSORTIMENT
|5 KAZEN|
15

ASSORTIMENT
|7 KAZEN|
21

De kaas wordt geserveerd met diverse gels, compotes, gedroogde vruchten en vruchtenbrood.



DESSERTS

CHEESECAKE
|AARDBEIEN|FRAMBOOS|KLETSKOP|
13

CREME BRULEE
|KOKOS|SHAKE MALIBU|BAVAROIS KOKOS|
13

TONY'S CHOCOLONELY
|KARAMEL|ZEEZOUT|KROKANTE SPONGECAKE|
13

PARADE
|SELECTIE VAN 5 KLEINE DESSERTS|
17

CHOCOLATE DREAM
|TO SHARE|
28

ZOETE LEKKERNIJEN
|GESERVEERD BIJ DE KOFFIE|
5